A kétszeres világbajnok, címvédő Lewis Hamilton a brit Men’s Health magazin legfrissebb, csütörtökön megjelenő számának címlapján pózol félmeztelenül, a lapban pedig a folyamatosan szaporodó tetoválásairól is mesél. 
“A család a mindenem, ezért ez van a vállaim tetején. És a hit, természetesen. A mellkasomon a ‘mérhetetlenül hatalmas’ felirat szerepel, Marianne Williamson írónőtől származik az idézet” – magyarázta.
“A hátamon van egy kereszt és angyalszárnyak – kerekedj felül, bármit is hoz az élet! Imádom a tetkóimat, mindegyiknek van jelentése. Erősen hívő vagyok, szóval mindenképp vallási jellegű dolgokat akartam. A vállamon ott van a Pieta, Michelangelo szobra, amelyen Mária tartja a keresztről lekerült Jézust. A karomon a Szent Szív. Aztán hangjegyek, mert imádom a zenét. A mellkasomon ott egy iránytű, ugyanis az egyház az én iránytűm” – sorolta az eddig ájtatos oldaláról kevésbé ismert Mercedes-pilóta.
Mivel azért nem elsősorban nem vallási, hitéleti kérdésekkel foglalkozik a Men’s Health, Hamilton az edzéséről, erőnlétéről is beszélt. Igyekezett tisztázni, hogy a Forma-1-es versenyzők szuperfitt sportolók, még ha a laikusok nem is így hiszik:
 
“A verseny alatt végig 150-160 körül jár a pulzusunk, időmérős körön, nehezebb körülmények mellett pedig elérheti 180-at, 190-et is. Emellett minden idényben a lehető legkönnyebbnek kell lenni. Az autó tömegétől is függően van mindig egy kötelező limit. Tavaly 6 kilót kellett ledobnom, 73-ról 67-re fogytam. Nagyon durva volt, mert eleve nem volt rajtam sok felesleg. Szóval sokat edzek.”