Vettel: Be akarok rúgni, mint egy csacsi 2 Sebastian Vettel (1.): “Jó régen volt már, hogy itt fent álltam a dobogó tetején. Most először a Ferrari színeiben nyertem – nem találom a szavakat. Nagy a változás a télhez képest, és ez csak a második futam volt. Nagyon büszke vagyok a teljesítményünkre, tisztán megvertük a Mercedest, nagyon jó volt az autó. A mai nap nagyon különleges, sokáig megmarad bennem. Köszönöm a csapatnak, grazie Italia! Erre tényleg nincsenek szavak: a tavalyi év nem volt jó számomra, jó autóm volt, de nem sikerült kihozni belőle mindent, most minden jól alakul. Egy álom vált valóra, gyerekként még Michaelt néztem a dobogó tetején, és most velem történik ez, teljesen hihetetlen. Elképesztő nap. Azért írtam alá a szerződésemet, hogy megnyerjük a bajnokságot, de ma annak kell örülnünk, hogy megvertük a Mercedest, ezt kell folytatnunk egész évben. De őszintén szólva ez most nem érdekel, ünnepelni akarok, be akarok rúgni, mint egy csacsi.”

Lewis Hamilton (2.): “Először is szeretnék gratulálni Sebastiannak, elképesztő tempójuk volt. Csapatként hoztunk bizonyos döntéseket, nem gondoltuk volna, hogy ennyit fognak fejlődni. Újra leülünk majd, kiderítjük, hol veszítettünk időt. Van mit finomítanunk, az egyensúly sem volt az igazi. Volt ma olyan üzenet, amit nem kellett volna hallanom, de a csapat remek munkát végzett, örülök, hogy ilyen autónk van.”

Nico Rosberg (3.):
“A csapatom nevében is mondhatom, hogy most már tényleg megérkezett a Ferrari. Eléggé összetett volt a stratégia, de jó munkát végeztünk, gratulálok a Ferrarinak. A következő futamon visszatérünk, nagyon várom a kínai futamot. Győzni megyünk oda.”