Vettel: Megnyerhetjük a versenyt! 2 Lewis Hamilton (1.): “Elég jól sikerült az első köröm, pedig nem voltak egyszerűek a körülmények. Amikor kimentünk a pályára, az tulajdonképpen egy út volt az ismeretlenbe, nem is akartam túl sok kockázatot vállalni, hogy legyen egy biztos köridőm. A következő körömbe aztán belehibáztam, de összességében jó munkát végeztünk. Örülök, hogy a csapat mindkét autója bekerült az első háromba.”

Sebastian Vettel (2.): “Nem lehet tudni, mi lesz holnap, ha esik, az ismét megkavarhatja a kártyákat. Érdekes időmérő volt, jó volt vezetni az autót: szárazon, vizen, mindig jól viselkedett. A hosszú etapjaink jók voltak pénteken, jó formában vagyunk, de tudjuk, hogy nehéz lesz megverni a Mercedest. De azért vagyunk itt, hogy nyerjünk, meglátjuk, mit tehetünk. Lehet, hogy kicsit közelebb kerültünk hozzájuk, de ez csak holnap derül ki.”

“Képesek lehetünk a győzelemre holnap, de ez sok mindentől függ, a tényezők nagy része ráadásul megjósolhatatlan. Ha az eső jó időben jön, abból profitálhatunk, de ugyanígy ellenünk is játszhat. A tempónk nem rossz, de a realitás az, hogy a Mercedes előnyben van, ez az előny pedig nem illant el egyik pillanatról a másikra.”

Nico Rosberg (3.): “Nem vezettem ma elég jól, és ez bosszant egy kicsit. A harmadik hely nem túl jó eredmény, de így sikerült. Érdekesek voltak a körülmények, mert a vizes pálya ellenére egész nagy volt a tapadás, nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen. A tiszta oldalról indulok, ez legalább segíthet, hogy a rajtnál lehagyjam Sebastiant.”