F1: Rosberg nem nyerhetett, a Ferrarinak ez győzelem 2 Lewis Hamilton (1.): “Rendkívül nagy öröm itt lenni, a legjobb szurkolók itt vannak Ausztráliában. Köszönöm a támogatást! A csapatom rettentő jó munkát végzett ma, örülök, hogy itt állhatok, és így kezdtem az évet. Nagyon sokat edzünk egy ilyen versenyre, komoly fizikai terhelésnek vagyunk kitéve, örülök, hogy ezekkel a srácokkal állhatok itt. Ha már Arnold áll itt mellettem a dobogó tetején, természetesen csak azt mondhatom: még visszatérek!”

Nico Rosberg (2.): “Nagyon jó érzés, hogy második lettem, mert ez így hihetetlen szezonkezdet a csapat számára. Elképesztő autót készítettek a srácok, köszönöm nekik. Lewis fantasztikus munkát végzett, egész hétvégén világbajnokként vezetett, most nem verhettem meg. De azt már most megígérhetem, hogy egész évben meg fogom dolgoztatni a pénzéért!”

Sebastian Vettel (3.): “Ragyogó érzés, hogy a Ferrarinál lehetek, nagy megtiszteltetés ez számomra. Nagyon örülök, ez remek szezonkezdet számunkra, nagyon büszkék lehetünk erre az eredményre. Csodálatos autót készített nekem a csapat, a futamon is nagyon jól mentünk, remek érzés, hogy itt állhatok. Sokat kell dolgoznunk, hogy megverjük ezeket a srácokat, de sikerülni fog. Természetesen ez nem győzelem, de a tavalyi pocsék szezon után számunkra annak érződik. Óriási a tudat, hogy az autó működik, a motor és a kasztni egyaránt. Csak amiatt vagyok szomorú, hogy Kimi nem jutott el a célig.”