F1: Rosberg Hamiltont dicsérte 2 Lewis Hamilton (1.): “Nagyon jól kezdődött a hétvége, ráadásul fel sem tűnt, hogy hónapok teltek el az utolsó futam óta. Mindenki nagyon keményen dolgozott a csapatnál, sokan hozzájárultak ehhez az eredményhez. Isteni az autó, nagyon jó az egyensúlya, próbáltuk a legjobb köridőt elérni. Mindenkinek elismerés a sok munkáért. Tavaly nem indult gond nélkül az idény számomra, most csapatként kijárna nekünk egy jobb szezonnyitó. Reméljük, hogy mindkét autó beér a célba, mindent megteszünk ennek érdekében.”

Nico Rosberg (2.):
“A történet igazság szerint arról szólt, hogy Lewis remek munkát végzett ma, nagyon jól dolgozott. Nekem megvolt a sebességem, de nem állt össze a kör. Nagyon hálás vagyok a csapatnak ezért az autóért, nagyon élvezetes vezetni, és így is nagyon kellemes helyzetben vagyok. Itt vagyunk mindenki előtt, fel tudom dolgozni ezt a második helyet. Holnap hosszú versenyünk lesz, még bármi megtörténhet.”

Felipe Massa (3.):
“Furcsa volt az időmérő, négy autó harcolt egymással a Mercedes mögött, nagyon közel voltunk egymáshoz. Nagyon hasonló időket mentünk, örülök, hogy sikerült jó kört mennem. A legutolsó köröm volt ma a legjobb, nem volt könnyű, mert küzdöttem a széllel, de bejött. Holnap nagyot harcolunk majd a Ferrarival.”