A kétszeres világbajnok címvédő, Lewis Hamilton a brit Sun bulvárlap szerint Jay Z kiadójával, a Roc Nationnel tárgyal saját zenéje kiadásáról.
F1: Hamilton popsztár akar lenni 2
Kanye Westtel – ki a coolabb?


Az angol versenyző jó néhány éve ír és rögzít már számokat különböző R&B- és hip-hop-zenészek közreműködésével, sőt, házi stúdiója is van, amelyet azért építtetett, volt barátnője, az énekesnő Nicole Scherzinger utazás nélkül is tudjon dalokat felénekelni. 
Hamilton határozott szándéka, hogy a sportvilágon kívül is ismert sztár, globális celeb legyen, ennek megfelelően igyekszik mindig a legutolsó divat szerint öltözni és a lehető legtöbb más hírességgel együtt mutatkozni. A zenei karrier is segítené ezt.
“Lewis több zeneipari szereplővel, köztük Jay Z Roc Nationjével is tárgyalt már. Az elején tart még a dolog, de egyre valószínűbb, hogy kiadják néhány dalát. Lewis nagyon sok időt tölt a stúdióban, nagy nevekkel dolgozik együtt, igazán komolyan veszi a zenélést. Továbbra is a Forma-1 az első számára, de ne lepődjünk meg, ha a popkarrierrel is megpróbálkozik” – nyilatkozta a Sunnak egy bennfentes.
Jay Z kiadójánál Hamilton olyan nevek mellé kerülhet, mint Rihanna, Rita Ora, Kanye West, Calvin Harris és Shakira.