Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke örülne, ha a szezonnyitóig sikerülne megállapodni Lewis Hamiltonnal az új szerződéséről, de határidő továbbra sincs kitűzve. Úgy tűnik, hogy mindkét fél hajlik a hosszabbításra, a megegyezés mégsem született még meg, ami arra utal, hogy nagy alkudozás mehet az anyagiakról.

F1: A szezonnyitóig rendeznék Hamilton új szerződését 1
F1: A szezonnyitóig rendeznék Hamilton új szerződését 2

F1: A szezonnyitóig rendeznék Hamilton új szerződését

F1: A szezonnyitóig rendeznék Hamilton új szerződését

F1: A szezonnyitóig rendeznék Hamilton új szerződését 6
F1: A szezonnyitóig rendeznék Hamilton új szerződését 7
F1: A szezonnyitóig rendeznék Hamilton új szerződését 8
Fotó megosztása:
F1: A szezonnyitóig rendeznék Hamilton új szerződését 9


“Örülnék, ha az Ausztrál Nagydíjig sikerülne mindent tisztázni Lewiszal, de nem vagyunk őrült rohanásra kényszerítve” – mondta Wolff. “A tiszta helyzet persze mindenkinek jobb, a pilótának és a csapatnak egyaránt. Ez a legjobb eset, de mindenki érdekeit figyelembe kell venni, és ehhez idő kell.”

“Semmi okunk azt hinni, hogy nem olyan irányba mennek a dolgok, amit helyesnek tartunk, és amit Lewis is helyesnek tart. Ezért a cél az, hogy a tárgyalásokat lezárjuk az idény startja előtt.”

“De ez nem valami határidő, amit kitűztünk magunk elé, mert a határidők csak felesleges nyomást gyakorolnak mindenkire. És mi nem akarjuk, hogy Lewis nyomás alatt érezze magát.” A tárgyalásokon Hamilton saját magát képviseli.