A Force India már az idei festésének mexikóvárosi leleplezésén bejelentette, hogy az első, jerezi tesztre csak a 2014-es modellt viszik majd, később pedig ebből is visszatáncoltak, teljesen lefújták a részvételt.
A képre kattintva galéria nyílik!
A képre kattintva galéria nyílik!

F1: Komoly késésben a Force India

F1: Komoly késésben a Force India

A képre kattintva galéria nyílik!
F1: Komoly késésben a Force India 10
F1: Komoly késésben a Force India 11
F1: Komoly késésben a Force India 12
F1: Komoly késésben a Force India 13
F1: Komoly késésben a Force India 14
Fotó megosztása:
F1: Komoly késésben a Force India 15


Nem sokkal később felröppent, hogy a silverstone-i csapat a pénzügyi összeomlás szélén áll, tőkeinjekció nélkül kihagyhatják az idény első egy-két versenyét, legrosszabb esetben végük lehet.
A csapat szóvivője a hét elején azt állította, hogy a tervük továbbra is a két barcelonai teszten való részvétel, majd a melbourne-i indulás, de most megint módisítottak, a 2015-ös autó, a VJM08 február 19-én sem lesz ott a pályán.
“Bár mindenki a VJM08-as felkészítésén dolgozik, hogy ott lehessen a követező, barcelonai teszten, valószínűbb, hogy az új autó csak a második barcelonai tesztre érkezik meg. Ez azt jelenti tehát, hogy először a 2014-es autót küldenénk pályára Barcelonában” – közölte szerdán a csapat szóvivője. 
Míg Nico Hülkenberg és Sergio Perez csak szívhatja a fogát, a háttérben azért zajlanak a dolgok, legalábbis az olasz Omnicorse úgy tudja, hogy egy amerikai befektető komolyan érdeklődik a csapat iránt, lehet, hogy akad megmentő.