A Red Bull a bokszutcába ugyan nem tolta ki 2015-ös autóját, az RB11-est Jerezben, de az első tesztnap kezdetén legalább fotón megmutatta a járgányt.

Nagy a meglepetés, ugyanis az új modellen nem a megszokott kék alapú, vörös bikás festés szerepel, helyette az autóiparban bevett fekete-fehér, geometrikus mintákkal operáló álcafestés került az RB11-re. A teszteken így láthatjuk majd Daniel Ricciardo és a Sebastian Vettel helyére érkezett Danyiil Kvjat kezei között.

“A nagyon sűrű téli időszak után az Infiniti Red Bull Racing 2015-ös autója, az RB11 pályára lépett Jerezben, hogy megkezdje a tesztelést a következő idényre. A feltűnő tesztfestésbe öltözött autón minden területen fejlesztett a csapat, hogy javítson a 2014-es szereplésen, amikor a nehéz kezdet után végül a konstruktőri bajnokság 2. helyére ért az RB10-es. A legszembetűnőbb változás az új szabályoknak megfelelő alacsonyabb orr és a kasztni eleje, de ezeken túl számos fejlesztés lapul még az RB11-es fekete-fehér ruhája alatt” – írta a csapat.
F1: Meglepetés, álcafestést kapott az új Red Bull 3

Kíváncsi vagy a több 2015-ös Forma-1-es autóra is? Kattints a képre!

F1: Meglepetés, álcafestést kapott az új Red Bull 4