A NASCAR-pilóta Kurt Busch szerint exbarátnője, Patricia Driscoll képzett bérgyilkos, aki több küldetést is teljesített világszerte. “A kívülállók számára úgy tűnhet, megőrültem, de én közvetlen közelről láttam mindent. Tudom, mit beszélek” – mondta Busch. A pilóta szavait nem árt fenntartásokkal kezelni, exbarátnőjével ugyanis meglehetősen hűvös a viszonya: távoltartási végzés van érvényben vele szemben, miután Driscoll szerint egy verseny után a pilóta fojtogatta, és többször beleverte a fejét a falba.


Busch szerint exbarátnője főleg Afrikában, valamint Közép- és Dél-Amerikában dolgozott, volt, amikor állítólag véres ruhában tért haza. Busch azt állítja, Driscoll ekkor bevallotta neki, hogy pénzért gyilkol.

“Még képeket is mutatott az áldozatairól, mindet lepuffantotta. Veszélyes ember, én már csak tudom” – mondta Busch.

Patricia Driscoll szerint a versenyző fantáziája kissé beindult. “Nyolc éve dolgozom egy forgatókönyvön, amelyben a sztori kísértetiesen hasonló ahhoz, amivel most előállt” – utalt Driscoll arra, hogy Busch agyában a gyűlölet miatt esetleg összemosódott a fikció és a valóság.

A 36 éves Busch összesen 25 futamgyőzelmet aratott a NASCAR-ban, 2004-ben bajnok lett. Tavaly az Indy 500-on is indult az IndyCarban.