A Caterham-csapat Austin és Sao Paulo kihagyása után nekifut a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjnak. A felszerelés megérkezett, pár napja folyik a készülődés, azt azonban eddig nem lehetett tudni, hogy kit ültetnek Kobajasi Kamui mellé, hiszen Marcus Ericsson mr a múlt héten szerződést bontott az alakulattal.


Felmerült a Le Mans-bajnok André Lotterer visszahívása, a tesztpilóta Roberto Merhi előléptetése, a marussiás Max Chilton beugrása is, de végül az angol Will Stevens mellett döntöttek. 
Az elmúlt három idényben a Formula Renault 3.5 mezőnyét erősítő (idén 6.) 23 éves versenyző korábban tesztelt már a Caterhamnél, de október elején kiugrott és a Marussiához igazolt. Úgy tűnik azonban, hogy miután ott semmilyen babér nem termett számára, már nem volt “büdös” újra a Caterham kasszájába fizetni azért, hogy Forma-1-es versenylehetőséget kapjon.
“Borzasztóan örülök ennek a lehetőségnek, nagyon hálás vagyok a Caterham-csapatnak. Úgy érzem, hogy készen állok a Forma-1-es bemutatkozásra, nagyon várom, hogy versenykörülmények között is dolgozhassak a csapattal, miután a teszteken és a leafieldi szimulátoron már tapasztalatot szereztem. Remélem, hogy a mostani alkalomból 2015-re is kifejlődhet valami!” – nyilatkozta.