Annak ellenére, hogy az internetes közösségi kalapozás nem jött össze, a Caterham-csapat egyéb befektetők beszállásával már elégséges pénzt gyűjtött arra, hogy ott legyenek a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjon.


A feltámadást – vagy legalábbis a szándékot – bejelentő közlemény ugyanakkor nem szól arról, kik is vezetnek majd a Yas Marina pályán a jövő hétvégén. Annyi biztos, hogy míg Kobajasi Kamui papíron még a csapathoz tartozik, Marcus Ericsson már szerződést bontott velük.
A héten felröppent, hogy az alsóbb kategóriákban versenyző angol lányt, Alice Powellt a nagyapja befizetné a hétvégére, legalábbis az első szabadedzésre (az ajánlott 35 ezer font csak arra lenne elég), ezt azonban kizárta a Caterham. 
“Öten érdeklődtek a lehetőség iránt, a két kiválasztottunk viszont a hétvége minden eseményén végig vezet majd” – lőtték ki az F1-es szuperlicenccel sem rendelkező 21 éves pilótanőt.
Nemrég kiderült, hogy a 2011 végén visszavonult(atott) Rubens Barrichello a csőd előtt már megegyezett a Caterhammel az utolsó három versenyen való beugrásról, a brit Daily Mail pedig az idei GP2-bajnok Jolyon Palmert említi komoly esélyesként.