Michael Schumacher 1994. november 13-án, az adelaide-i Ausztrál Nagydíjon nyerte első Forma-1-es világbajnoki címét a Benettonnal. A 20. évforduló alkalmából holnap aktiválják az F1-es legenda weboldalát.


“1994. november 13. különleges nap volt Michael Schumacher sportkarrierjében, 20 évvel ezelőtt ő lett a Forma-1 első német világbajnoka, hét címe közül akkor nyerte az elsőt” – áll a menedzsere, Sabine Kehm által kiadott közleményben.
“Első világbajnoki sikere 20. évfordulójának megünneplésére újraaktiváljuk Michael weboldalát, így nyújtunk otthont a világszerte mindenütt megtalálható szurkolóinak, akik a balesete óta is töretlenül mellette állnak.”
“Az újratervezett honlapon számos kép és sztori mutatja be Michael páratlan karrierjét, összes versenyét, adatait. A szurkolói részben a rajongók Twitter-üzeneteket is küldhetnek.”  
“A www.michael-schumacher.de csütörtökön 9 órától lesz elérhető.”
A hétszeres világbajnok 1991 és 2006, majd 2010 és 2012 között versenyzett a Forma-1-ben a Jordan, a Benetton, a Ferrari és végül a Mercedes színeiben. Schumacher tavaly december végén szenvedett súlyos agysérüléseket egy franciaországi síbalesetben, kilenc hónapig kórházban ápolták, szeptember közepe óta a család svájci otthonában kialakított miniklinikán kezelik.

Olvasta, hogy mit üzent Alonso pótapja Vettelnek? Kattintson!