F1: Hamilton Abu-Dzabiban nem akar rontani 2 Nico Rosberg (1.): “Rendkívül elégedett vagyok, az egész hétvége jól sikerült. Tudtam támadni, meg tudtam tartani az előnyt Lewiszal szemben, remek volt az autó. Nagyon jó itt a hangulat, örülök, hogy pont itt Brazíliában sikerült újra nyernem, fantasztikus volt a közönség. Örülök, hogy Felipe is itt áll mellettünk.”

Lewis Hamilton (2.): “Hihetetlen verseny volt, nagyon jól éreztem magam. Nagy hibát követtem el a verseny közepe felé, biztos vagyok benne, hogy ez a győzelmembe került, de fantasztikus volt a kocsi, és Nico is remek munkát végzett. Ugyanebben a szellemben versenyzek majd Abu-Dzabiban is, de remélem, ott jobban sikerül majd befejeznem. Észnél kell lennem.”

Felipe Massa (3.):
“Elképesztően boldog vagyok! Rengeteg hibát követtem el a futamon, egyszer gyorsan mentem, kaptam egy öt másodperces büntetést, aztán a McLarennél álltam meg, mert hasonló volt az overálljuk. Büszke vagyok, hogy ideértem a dobogóra. Csodálatos érzés, hogy pont most sikerült, köszönöm a közönségnek a fantasztikus támogatást.”