F1: Rosberg tudja, mit kell tennie 2 Nico Rosberg (1.): “Csak akkor lesz ez tökéletes munka, ha holnap is valami hasonló lesz az eredmény. Eddig nagyon jól ment, a legjobb helyről indulok, de a futamon is győzelemre kell hajtanom. Austin nem történhet meg újra. A nyomás hasonló, mint bármikor az évben, igazság szerint ez nem változott sokat. Azért vagyok itt, hogy megnyerjem a vb-t, optimista próbálok maradni az utolsó pillanatig. Ilyen a természetem. Tanultam Austinból, tudom, mit kell tennem a versenyen.”

Lewis Hamilton (2.):
“Élvezetes időmérő volt, Nico nagyon jó kört rakott össze. A 10-es kanbyarban időt veszítettem, és talán az 1-esben is. Ilyen szorosnak kell lennie egy időmérőnek, remélem, a nézők is élvezték. A verseny hosszú lesz, és az esetleges sok kerékcsere, valamint az időjárás miatt izgalmas is lehet. Azért vagyok itt, hogy nyerjek, keményen dolgozom, hogy összejöjjön.”

Felipe Massa (3.): “Rendkívül megindító itt hazai pályán, hogy versenyképes autóm van. A végén nem jött ki a lépés, az utolsó körömben nem tudtam maximumra tekerni az autót, forgalom is volt, túl későn mentem ki. Nem tudtam már javítani, míg a többiek igen. Lehet, hogy nem tudtam volna annyit javulni, mint ők, de valamennyit még faraghattam volna. Remélem, ez csak a kezdet, és holnap még jobb eredményt érhetek el.”