A Force India helyettes csapatfőnöke, Bob Fernley múlt pénteken még arról beszélt, hogy a silverstone-i alakulat ugyan szeretné megtartani mindkét idei pilótáját, azaz Sergio Perezt és Nico Hülkenberget, de az utóbbi versenyző szerződésének végelegesítésével várni kell, amíg nem tisztázódik a Ferrari 2015-ös felállása.
Az olasz csapat eddig semmit sem jelentett be, de a színfalak mögött már rendeződhetett a helyzet, ugyanis a Force India hétfő délelőtt megerősítette, hogy marad Hülkenberg.


“A csapat minden tagja nagyon örül, hogy Nico a jövő évben is a Force India pilótája marad. Nagyon sokra tartjuk őt, idén fantasztikus munkát végzett, folyamatosan igen értékes pontokat gyűjtött” – mondta a tulajdonos-főnök Vijay Mallya. “Nagyon jól ismerjük őt, vérbeli versenyző, aki a csapatot is képes motiválni. Meggyőződésem, hogy a mezőny egyik legnagyobb tehetsége, büszke vagyok, hogy ezután is a Force India színeiben folytatja.”
A Ferrarival már korábban is hírbe hozott, az elmúlt pár hétben a tartóssági világbajnoksággal (WEC) kapcsolatban is emlegetett Hülkenberg így nyilatkozott: 
“Jó érzés, hogy ilyen korán véglegesíthetem a jövő évi terveket. Kiválóan ismerem a csapatot, idén pedig nagyszerű évünk volt. A csapat magasra céloz, én pedig hiszem, hogy jövőre is versenyképes csomagunk lehet. A Mercedes erős motorpartner, a csapatunk pedig nagyon motivált. Jó előérzetem van 2015-re, igyekszünk tovább építkezni az idei eredményekre.”
 
A Force India közleménye Perezt nem említette, de feltehető, hogy ő is marad.