Ugyan Sebastian Vettel már bejelentette, hogy év végén elhagyja a Red Bullt és az is köztudott, hogy Fernando Alonso távozik a Ferraritól, az átigazolások hivatalos bejelentése még késik.
A pilótapiac mindig felülről lefelé, dominószerűen rendeződik, így a kisebb csapatok álalában kénytelenek várni, így van ezzel a Force India is. A silverstone-i alakulat ugyan határozottan szeretné megtartani Sergio Perezt és Nico Hülkenberget is, de egyelőre nem tudnak véglegeset mondani, nyilatkozta a Crash.netnek a csapat helyettes főnöke, Bob Fernley.


“Mindig vannak a szerződésekben bizonyos véglegesítésre váró elemek. Azokat is letudjuk a következő egy-két hétben, de alapvetően már mindent rendeztünk. Azért lehet, hogy Austinra még nem leszünk meg, jellemzően nem mi vagyunk a leggyorsabbak a pilótafelállás bejelentésével” – mondta.
A kérdésre, hogy a Ferrari 2015-ös felállása körüli bizonytalanság hátráltatja-e őket, Fernley igennel válaszolt:
“Igen, ez egy eleme, ugyanis ez is benne van a Nicóval kötött szerződésünkben, szóval erre is gondolnunk kell. Ezek a tényezők egy kicsit késleltetik a dolgokat, de utána mindent letudunk.” 
A helyettes csapatfőnök aztán konkrétan is megerősítette, hogy Sebastian Vettel ferraris bejelentése lenne a várt fejlemény: “Igen, az tisztázná a dolgokat.”