A Ferrari idén áprilisban lemondott csapatfőnöke, Stefano Domenicali az Audinál folytatja karrierjét, derült ki a héten.
A hét eleji találgatások arról szóltak, hogy a motorsportrészleg vezetését veheti át Wolfgang Ullrichtól, de az Auto Motor und Sport az Audira hivatkozva arról ír, hogy az olasz szakember november 1-jétől más, nem sporthoz kapcsolódó pozícióban áll munkába.


A hír persze így is érdekes, hiszen beilleszthető a Fernando Alonso jövőjét illető találgatás-kirakósba. 
A kétszeres világbajnok spanyol jövője egyelőre nyitott. A Ferraritól távozik, de a Forma-1-ben valószínűleg csak a McLarennél találhat helyet, az ottani tárgyalásai pedig nehézkesen haladnak. Az elmúlt pár hétben többen is reális lehetőségként beszéltek arról, hogy Alonso 2015-ben kihagy egy évet, a kényszerszabadság kitöltésére pedig mi sem lehetne jobb, mint a tartóssági világbajnokság (WEC), a Le Mans-i indulás…
Az idén a Le Mans-i 24 órás futam tiszteletbeli startereként szerepet vállaló spanyol jó néhányszor beszélt már arról, hogy valamikor mindenképp ki akarja próbálni magát ebben a kategóriában, a vele közeli barátságot ápoló Domenicali jelenléte pedig utat jelenthet Alonsónak az Audi csapatához.