Jenson Button – nyilván erősen hazabeszélve – azt tanácsolja a Hondának, hogy tapasztalt pilótákkal fusson neki a 2015-ös visszatérésnek. Még nem tudni, hogy a McLaren milyen felállással vág neki a következő idénynek, a csapat megkörnyékezte Sebastian Vettelt és Fernando Alonsót is, de végül elképzelhető, hogy marad a Button, Kevin Magnussen páros.

F1: Button tapasztalt pilótákat ajánl a Hondának 1
F1: Button tapasztalt pilótákat ajánl a Hondának 2

F1: Button tapasztalt pilótákat ajánl a Hondának

F1: Button tapasztalt pilótákat ajánl a Hondának

F1: Button tapasztalt pilótákat ajánl a Hondának 4
Fotó megosztása:
F1: Button tapasztalt pilótákat ajánl a Hondának 5


“Segítene nekik, ha tapasztalt pilóták vezetnék a fejlesztési folyamatot” – mondta Button a Hondáról. “Ez egy összetett hajtás, az ERS-szel és minden részegységével, pontos visszajelzésekre van szükség a fejlesztéséhez.”

“Kulturális és nyelvi okok miatt lehet néha nehéz együtt dolgozni egy japán gyártóval, de a McLaren ezt pontosan tudja. Már dolgoztak korábban a Hondával, addig nem lehet gond, amíg elég időt töltenek a szoros közös munkával.”

“Nem csak a mérnökökre és az aerodinamikai szakemberekre gondolok, a szerelőknek is időt kell szakítaniuk a japán kultúra és a helyi munkamódszerek megismerésére. Szerintem ez egy remek együttműködés lesz.”