Lewis Hamilton még soha nem nyert a Japán Nagydíjon, a hétvégén behúzná az újabb strigulát. “Természetesen csalódás, hogy Szingapúrban ismét volt egy kiesésünk, de ez kiegyenlítette a dolgokat a pontversenyben. Mostantól remélhetőleg tiszta csatánk lehet egészen az utolsó versenyig” – mondta Hamilton.

F1: Hamilton végre kipipálná Szuzukát 1
F1: Hamilton végre kipipálná Szuzukát 2

F1: Hamilton végre kipipálná Szuzukát

F1: Hamilton végre kipipálná Szuzukát

F1: Hamilton végre kipipálná Szuzukát 4
Fotó megosztása:
F1: Hamilton végre kipipálná Szuzukát 5


“Szuzuka a világ legjobb pályáinak egyike, sok felejthetetlen csatával. Még soha nem nyertem ezen a pályán, a dobogón is egyszer állhattam, még 2009-ban. Az idén kivételes autónk van, így nagyon remélem, hogy végre felállhatok a dobogó legmagasabb fokára. A Forma-1 összes nagy alakja nyert Szuzukában, mindent megteszek, hogy az én nevem is felkerüljön erre a listára.”

Nico Rosberg még mindig a szingapúri kiesésen rágódik. “Nemrég azt mondtam, hogy Szingapúr az év egyik legkeményebb pillanata volt számomra, és továbbra is így gondolom” – így a német. “Volt esélyem egy igazán jó eredményre, nehéz belenyugodni, hogy erre már a rajtnál elment az esély.”

“A szuzukai a világ egyik legjobb pályája, és a rajongók is hihetetlenek. Megőrülnek a Forma-1-ért, jó látni a megszállottságukat. Az autónkkal minden esélyünk megvan egy nagyszerű eredményre.”