Míg Michael Schumacheréknél a néhány hete hazaszállított hétszeres világbajnok lassú javulásának, és a “trónörökös” Mick gokartos sikereinek örülhetnek, a család másik ágán elkeseredett küzdelem folyik Ralf Schumacher és felesége, Cora között.
Válnak Ralf Schumacherék 1
Válnak Ralf Schumacherék 2

Válnak Ralf Schumacherék

Válnak Ralf Schumacherék

Válnak Ralf Schumacherék 5
Válnak Ralf Schumacherék 6
Fotó megosztása:
Válnak Ralf Schumacherék 7


A hatszoros futamgyőztes egykori Jordan-, Williams- és Toyota-pilóta, későbbi DTM-versenyző és neje válnak, a német Closer bulvármagazin szerint a kapcsolat annyira elmérgesedett, hogy már kizárólag ügyvédeiken keresztül kommunikálnak.
A 39 éves ex-versenyző és 37 éves felesége elsősorban a közös fiuk, a 13 éves David feletti felügyelet, valamint a nagyjából 100millió eurós (31,5 milliárd Ft) vagyon – benne egy németországi, egy ausztriai és egy franciaországi házzal – elosztása felett csatázik.
A modell/celeb Cora állítólag csak a Köln melletti házat használhatja, a másik két ingatlanból kizárták, ahogy a közös bankszámlákat is zároltatta Schumacher, feleségének “csak” havi 10 ezer eurót (3,15 millió Ft) folyósít a megélhetésre. Cora nagyjából 5 milliót szeretne vinni a családi vagyonból.
A bennfentesek szerint a békés rendezés kizárt, bíróságon dől majd el az ügy.

Másik izgalmas sztorira vágy? Kattints a képre és olvasd el egyedi anyagunkat!

Válnak Ralf Schumacherék 8