F1: Hamilton erről a napról álmodott 2 Lewis Hamilton (1.): “Erről álmodtam tegnap éjszaka, de nem gondoltam, hogy meg is történik. Szeretném megköszönni az egész csapatnak, amit idén csináltak, egészen elképesztő a teljesítményünk. A csapat nélkül ez nem sikerülhetett volna, végig versenyképes autónk volt ezen a versenyen. Nem volt olyan nehéz a harmadik kiállás, de kicsit aggódtam, mi lenne, ha bejönne a safety car vagy hasonló. Nagyot változtak a dolgok az én szempontomból, nagyon vártam, hogy legyen egy tiszta hétvégém. Persze a csapat szempontjából nem volt az Nico miatt, mindig cél lenne a kettős győzelem. Nagyon szeretném megköszönni a szurkolóknak is, sokat segítettek.”

Sebastian Vettel (2.): “Nagyon szeretem ezt a pályát, a hangulat is nagyon jó. Jól rajtoltam, megelőztem Danielt is. Tisztességes verseny volt, jó volt a taktikánk, bár a safety car nem a legjobbkor jött. Próbáltuk a végéig életben tartani a gumikat, nem volt könnyű, a határon voltunk, de végül ideértem.”

Daniel Ricciardo (3.): “Ausztrália közel van, szinte ez a második hazai versenyem, öröm látni ezt a sok ausztrál zászlót. A rajtnál Fernando elhagyta a pályát – az biztos volt, hogy Sebastiannak vissza kell adnia a helyet, azt nem tudom, hogy velem is így kellett volna eljárnia. Majd később megnézem. Az, hogy itt állhatok a dobogón, egyáltalán nem rossz eredmény.”