Rosberg: A francba! 1
Rosberg: A francba! 2

Rosberg: A francba!

Rosberg: A francba!

Rosberg: A francba! 28
Rosberg: A francba! 29
Rosberg: A francba! 30
Rosberg: A francba! 31
Rosberg: A francba! 32
Rosberg: A francba! 33
Rosberg: A francba! 34
Rosberg: A francba! 35
Rosberg: A francba! 36
Rosberg: A francba! 37
Rosberg: A francba! 38
Rosberg: A francba! 39
Rosberg: A francba! 40
Rosberg: A francba! 41
Rosberg: A francba! 42
Rosberg: A francba! 43
Rosberg: A francba! 44
Rosberg: A francba! 45
Rosberg: A francba! 46
Rosberg: A francba! 47
Rosberg: A francba! 48
Rosberg: A francba! 49
Rosberg: A francba! 50
Rosberg: A francba! 51
Rosberg: A francba! 52
Fotó megosztása:
Rosberg: A francba! 53 Lewis Hamilton (1.): “Mindig az a terv, hogy a végén én legyek az elején, de nem mindig jön össze. Most igen. Elég izgalmas edzés volt, nem vártam, hogy ilyen közel lesznek hozzánk a többiek. A Q1 és Q2 a Ferrari vezetésével nagy meglepetés volt, de örülök, hogy ez lett a vége, ez a csapatnak remek eredmény. Az első kanyarban rögtön blokkoltam a kerekeket, akkor azt gondoltam, annyi a körnek, de később sikerült ledolgoznom ezt a hátrányt. Legalább 15 századot veszítettem ott. A csapat nagyon jó munkát végzett, itt számít a leszorító- és a motorerő is, büszkék lehetünk erre az eredményre. A hétvége előtt volt feltételezésünk a gumikról, de a hosszú etapokon elég nagyok voltak a különbségek a keverékek között. Emiatt nehéz lesz a verseny, de a nézők számára izgalmas lesz.”

Nico Rosberg (2.):
“A rádión valóban azt mondtam, hogy a francba, mert úgy éreztem, megcsinálhattam volna. Ha visszagondolok a körömre, ez a hét ezred semmi. Lewis természetesen megérdemli a pole-t, nagyszerű munkát végzett, a verseny pedig hosszú lesz, még nem dőlt el semmi. Jobb lett volna elöl lenni, de a második hely sem rossz. Az időmérő előtt kicseréltük a fékeket, az első elfékezésem amiatt volt, hogy a másikkal szoktam hozzá a kör ritmusához. Nem gondoltam volna, hogy ennyire más lesz. Az autó egyensúlya is megváltozott, sokkal több lett a tapadás hátul, sok mindent kellett átállítani.”

Daniel Ricciardo (3.):
“Ígéretes a helyzet. Úgy vágtunk neki ennek az időmérőnek, hogy ha két-három tizeden belül leszünk, akkor lehet keresnivalónk. Ennél közelebb kerültünk a Mercedeshez, úgyhogy örülök a mai napnak. Sokat fejlődött a pálya az időmérő alatt, kifejezetten élvezetes volt vezetni. Van egy pár haverom itt, és biztos sokan mások, akiket nem ismerek, de végül is elég közel van Ausztrália. Remélem, holnap a dobogóról nézhetek le a szurkolóimra.”