Lewis Hamilton az utóbbi napokban igen aktív volt a közösségi oldalakon, és megmutatta, hogy egy mai F1-es pilóta élete is legalább annyira menő, mint a hetvenes években, amikor James Hunt meztelen nőkkel pózolt egy-egy fotózás alkalmával.

Lelövöm a poént, a csajok elmaradnak. Helyettük viszont olyan játékszereket villantott 2008 F1-es világbajnoka, amelyek elengedhetetlen kellékei a nagyvilági “playboy” életmódnak!

Először is beszerzett egy új motort. Miért ne? Stresszoldónak kitűnő lehet ez az 1200 köbcentis, gyárilag 145 lóerős Ducati Monster, ami nem az első olasz gép Hamilton garázsában.

Hamilton úgy tolja, akár egy playboy! 1
Ezt követően pár kép, és videó jelent meg amint épp Monaco egyik alagútjában ereszti ki a a számára egyedileg gyártott Pagani Zonda 760LH hangját, és akusztikus terápiával tisztítja ki fejéből a Belga Nagydíj óta csak mérgesedő Mercedes balhét.


A 760 lóerős bestia különlegessége, hogy a V12-es Mercedes motor pokoli erejét nem automata váltó juttatja a hátsó kerekekhez, hanem jó öreg manuális, hatfokozatú alkatrész.

Hamilton úgy tolja, akár egy playboy! 2
Végül Tarzanként ugrik tengerbe egy igen nagynak, és igen drágának tűnő hajóról. Mindeközben csapattársa, legnagyobb riválisa, a pontversenyt vezető Nico Rosberg csak küzd a Belga Nagydíjon kettejük közt történt ütközés utórezgéseivel.

Lehet ez fordulópont, és a láthatóan lazább Lewis Hamilton utoléri csapattársát?