A hosszú nyári szünet után hétvégén a Belga Nagydíjjal folytatódik a Forma-1-es világbajnokság, a futamtól sokat vár a Williams. “Spába mindig remek érzés elutazni, egyike a világ legjobb pályáinak” – mondta Valtteri Bottas.


“A szintkülönbségek és a gyors kanyarok miatt különösen élvezetes vezetni rajta, pláne Forma-1-es autóban. A hosszú egyenesek és a változó időjárási körülmények miatt a versenyek nagyon változatosak és izgalmasak lehetnek mind a versenyzők, mind a nézők számára. Spában hatékony aerodinamika kell az eredményességhez, ez alapján arra számítunk, hogy erősek leszünk, és jó eredményt érünk el.”

Csapattársához hasonlóan Felipe Massa is imádja Spát. “Az egyik kedvenc pályám a hosszú egyenesek és gyors kanyarok miatt, ezt a versenyt mindannyian ugyanúgy várjuk” – fogalmazott Massa. “A hosszú egyenesek kedveznek az autónknak, sikerrel kezdhetjük a szezon második felét.”

“Nyertem itt 2008-ban, szóval pontosan tudom, mit kell tennem ehhez. Nagyon jó volt a vakáció, de most már jó lesz újra versenyezni.”