Noha a nyári szünet előtti Magyar Nagydíjon idei legjobb eredményét érte el Kimi Räikkönen, a finn pilóta nem gondolja, hogy a Belga Nagydíjtól varázsütésre minden más lesz. “Remélem, hogy a szezon második fele sokkal jobb lehet az elsőnél, de egy átlagosnál valamivel jobb nap nem változtat rettentő sokat” – mondta Räikkönen.

F1: Räikkönen bukdácsol tovább? 1
F1: Räikkönen bukdácsol tovább? 2

F1: Räikkönen bukdácsol tovább?

F1: Räikkönen bukdácsol tovább?

F1: Räikkönen bukdácsol tovább? 4
Fotó megosztása:
F1: Räikkönen bukdácsol tovább? 5


“Egy hatodik hely nem változtat azokon a hibákon, amelyeken dolgoznunk kell, csapatként jobban kell csinálnunk sok mindent. Abban nem változott semmi, hogy rettentő sok mindent kellene elvégeznünk ahhoz, hogy a helyünkre kerüljünk. Magyarországon a vasárnap sokkal jobban sikerült a szombati hülye hibák után.”

“Hiszek benne, hogy azokkal a srácokkal, akik ennél a csapatnál dolgoznak, oda kerülhetünk végre, ahol lennünk kellene. Voltak bizonyos jelek Magyarországon, egész jó volt a tempónk, remélhetőleg tanultunk ebből.”

“Nem gondolom, hogy három-négy hét alatt minden a feje tetejére áll, de a következő szezonra rendben lehetünk. Javulnunk kell a szezon második felében, és gondoskodnunk arról, hogy 2015-ben minden rendben legyen.”