Június közepén robbant a hír, miszerint Michael Schumacher grenoble-i kórházi zárójelentését valaki eltulajdonította és különböző német, svájci és francia lapoknak kínálta eladásra 50 ezer euróért (bő 15 millió Ft).
Természetesen nyomozás indult az ügyben, a szálak végül egy svájci helikopteres céghez vezettek. A legfrissebb hírek szerint tegnap a svájci rendőrök őrizetbe is vették az adatlopással gyanúsított alkalmazottjukat, aki azonban mára öngyilkosságot követett el a cellájában, közölte a zürichi ügyészség. A férfi személyazonosságát nem fedték fel.
Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


A hétszeres Forma-1-es világbajnok még tavaly december végén szenvedett súlyos, életveszélyes agysérüléssel járó síbalesetet, amely után sokáig kómában feküdt a grenoble-i egyetemi kórházban. Április elején kezdte az öntudat első jeleit mutatni, állapota lassan javult, majd június közepén átszállították a svájci családi otthonukhoz jóval közelebb fekvő Lausanne-ba, hogy ott folytassák a rehabilitációját.
A legutóbbi, másfél hónapos hivatalos közlések szerint a 45 éves F1-legenda beszélni ugyan nem volt képes, de szem- és fejmozdulatokkal kommunikál. Nem olyan régen már az is felmerült, hogy még a nyár folyamán hazaszállíthatják a Genfi-tó partján fekvő greve-i otthonukba.
Felesége, Corinna Schumacher a július közepi Német Nagydíj alkalmából arról tájékoztatta az F1-es szurkolókat, hogy “túl vannak a nehezén”