A bajnokságban vezető Nico Rosberg szerint hétszeres vb-győztes honfitársa, a súlyos síbalesete után lábadozó Michael Schumacher sorsa jobban érdekli az embereket, mint a Forma-1. “Úgy gondolom, mindenki megdöbbent azon, ami történt vele, s úgy vélem, hogy az autóversenyzés emiatt veszített egy kicsit a vonzerejéből” – írta a brit Daily Mail pénteki számában a Mercedes pilótája.

Fotó: Europress
Fotó: Europress

Schumacher sorsa érdekesebb, mint az F1

Schumacher sorsa érdekesebb, mint az F1

Fotó: Europress
Fotó megosztása:
Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


Schumacher – aki 2012 végén vonult vissza véglegesen az F1-től – tavaly decemberben szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni.

Menedzsere, Sabine Kehm június 16-án jelentette be, hogy Schumacher már nincs kómában és elhagyta a grenoble-i kórházat, hogy megkezdje hosszú rehabilitációját Lausanne-ban. Azóta már téma, hogy Schumacher kezelése esetleg otthonában folytatódhat, felesége, Corinna pedig éppen árulja a családi magánrepülőt.

“Természetesen mindannyian abban reménykedünk, hogy Michael minél előbb felépül” – írta még Rosberg, aki hozzátette, a múlt hétvégi Német Nagydíjon az volt a benyomása, hogy Schumacher esete miatt kevesebben voltak kíváncsiak a versenyre a helyszínen.