Az autóversenyzők most nem száguldoztak, hanem reflexeiket és koordinációs képességüket tették próbára a pilóták által kedvelt BATAK gépen csütörtök este egy dunai hajó fedélzetén. A játék lényege, hogy a különböző pontokon felvillanó fényeket minél gyorsabban “leüssék”.

“Különleges este volt, hiszen miközben Budapest gyönyörű látványosságai mellett suhantunk a Dunán, keményen koncentrálni kellett, hogy ne maradjunk szégyenben a Lotus Forma 1-es pilótái ellen. Azt hiszem Michelisz Norbival jó csapatot alkottunk, hiszen végül 179-179-es döntetlent értünk el. Nem volt egyszerű a feladat, mert a lemenő nap fényében sokszor alig lehetett látni a BATAK lámpáit. Ettől függetlenül nagyon jó móka volt” – mondta mosolyogva Bende Adrienn.

F1: A Dunán melegítettek a Lotus pilótái 1

“Én már lassan a két hét múlva sorra kerülő szlovákiai Lotus Ladies Cup futamokra koncentrálok, de természetesen ezen a hétvégén kimegyek a Hungaroringre és szurkolok majd Maldonadónak, akit már évek óra ismerek. Bízom benne, hogy a csapat jól szerepel majd a technikás magyar pályán, hiszen itt kevésbé számít a motorerő. Remélem, hogy a két Lotus-pilótával még találkozom vasárnap este, a Buddha Bár Hotelben rendezendő partin, ahol a Lotus Ladies Cup összes versenyzője ott lesz, hiszen a Forma 1-es pilóták már tavaly is nagyon szívesen buliztak a lányokkal.”