Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 1
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 2

Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re

Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re

Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 12
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 13
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 14
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 15
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 16
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 17
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 18
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 19
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 20
Fotó megosztása:
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 21


Nemsokára újra Magyarországra érkezik a száguldó cirkusz, és már a sztárok is készülnek az izgalmas sporteseményre. Dukai Regina, Szunai Linda és Kiss Endi már a futam előtt testközelből megcsodálhatott egy versenyautót, és még néhány Forma-1-es feladatban is kipróbálhatták magukat, a bokszutcává változott a budapesti Bécsi úton.
A Hooligans dobosa nem az autók megszállottja. Olyannyira igaz ez, hogy a rockernek jogosítványa sincs, és bár a Forma-1-es autó lenyűgözte, leginkább mégis a futam utáni ünneplést irigyli a pilótáktól.
“Három éve eldöntöttem, hogy megszerzem a jogsit, de ez a projekt valahogy mindig háttérbe szorult. Sokáig nem érdekelt az autósport, de nemrég kimentem az egyik gyerekkori barátom fiának a  versenyére és teljesen magával ragadott a hangulat. Én egy igazi rock’n’roll arc vagyok, így nem az autó miatt irigylem az F1-es pilótákat, bár kétségtelen, hogy megvan a maga varázsa. Sokkal inkább a dobogóra lépés, pezsgővel locsolkodás és az afterparti vonz. Idén ott helyem a GP partin a Symbolban” – mesélte Endi, aki most szembesült azzal, hogy mennyire nehéz feladat a kerékcsere egy ilyen autón.
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 22


Szunai Linda számára a legmeghatározóbb élménye az volt, amikor felpróbálhatta a Senna-sisakot. A szépségkirálynő már nem láthatta versenyezni a pilótát, de Forma-1 rajongóként, nagyon megható volt számára, hogy a legenda sisakjába bújhatott. 
Dukai Reginát a versenyautó nyűgözte le, és legjobban a pilótafülke mérete lepte meg. A többi sztár mellett Regi is kipróbálta, milyen lehet egy ilyen autóban ülni, a beszálláshoz pedig profi segítségét is kapott Bús Edina autóversenyzőtől.
“Nem is értem, a pilóták hogy férnek el a vezetőfülkében, iszonyatosan kicsi. Az országúton egyébként nem vagyok híve a száguldásnak, sokkal inkább a nyugodt vezetést preferálom. A versenyeket viszont nagyon szeretem, tavaly volt alkalmam kilátogatni a futamra is, és még az egyik csapat paddockjába is bemehettem. Hihetetlenül közvetlen volt ott mindenki, a szerelőktől a pilótákig” – mesélte Regi, aki idén is azt tervezi, hogy a helyszínről nézi a futamot.
Dukai Regina rápörgött a Forma-1-re 23


Bár a komoly versengés ezúttal elmaradt, a hírességek lelkesen álltak fel a dobogóra és megfogadták, hogy a Magyar Nagydíjat követően együtt buliznak majd a futam győzteseivel július 27-én a The Official GP Afterparty-n, amelyet már 6. éve a Symbolban rendeznek meg. A partin a felhőtlen hangulatról többek között a Toro Rossós Jean-Eric Vergne gyönyörű DJ barátnője, Petra Silander gondoskodik majd. A nagy ünneplésre pedig a leggyorsabb rajongók is becsatlakozhatnak.