Az elmúlt napok spekulációi 100 százalékosan beigazolódtak, miután a Caterham szerda délután közleményt adott ki.
F1: Bukott pilótából lett csapatfőnök 1
F1: Bukott pilótából lett csapatfőnök 2

F1: Bukott pilótából lett csapatfőnök

F1: Bukott pilótából lett csapatfőnök

F1: Bukott pilótából lett csapatfőnök 6
F1: Bukott pilótából lett csapatfőnök 7
F1: Bukott pilótából lett csapatfőnök 8
Fotó megosztása:
F1: Bukott pilótából lett csapatfőnök 9


Az angol kiscsapatnál bejelentették, hogy az alapító-főnök Tony Fernandes és üzlettársai eladták a Caterham F1-et, a vásárló egy svájci és közel-keleti befektetői csoport, amelyet motorsport-szakértőként az egykori Jordan/Midland/Spyker/Force India- és HRT-főnök, Colin Kolles segít.
A csapat Leafieldben marad, a napi szintű irányítást, a csapatfőnöki posztot a Spyker egykori pilótája, a holland Christijan Albers veszi át. 
“Tisztában vagyunk vele, milyen hatalmas kihívás vár ránk, hiszen a mezőny végén küzdünk. A cél a 10. hely megszerzése idén. Elkötelezettek vagyunk a jövő iránt, biztosítjuk a csapat számára a fejlődéshez és a célok eléréséhez szükséges erőforrásokat” – mondta a 35 éves exversenyző.
Albers 2005-ben a Minardinál mutatkozott be a Forma-1-ben, majd 2006-ban a Jordanből Midlanddé, majd a következő évre Spykerré alakult csapatnál versenyzett. 
A karrierje dicstelenül ért véget: az idény elején már verte újonc csapattársa, Adrian Sutil, majd a gyenge eredményeket a Francia Nagydíjon elkövetett bakikkal tetőzte be: a tankolás után a töltőcsövet kiszakítva hagyta el a bokszutcát. A Spyker egy fordulóval később ejtette, amikor a szponzori pénze is elfogyott.