Nyílt titok, hogy a McLaren a 2015-ben kezdődő új hondás korszakára szeretne nagyágyút igazolni, visszafogadnák Lewis Hamiltont vagy Fernando Alonsót, de a négyszeres bajnok Sebastian Vettel is a listájukon van. 
A fentiek persze azt is jelentik, hogy a veterán Jenson Buttonnak búcsút inthetnek az év végén – a 2015-ös felállást hangsúlyozottan nem kívánják még lefixálni.


A pilótakeresés mögött a hatalomba az év elején visszatért Ron Dennis áll, aki szerint a veterán Buttonnak többet kellene mutatnia, igaz, azt nem kívánja, hogy a csapatnál a jövőt illető aggodalom, félelem uralkodjon.
“Senkinek nem kell fenyegetve éreznie magát, se a mérnököknek, se a pilótáknak. Egyszerűen győzni akarunk, és ahhoz, hogy ezt elérjük, jól megfontolt döntéseket kell hoznunk” – mondta a Sky Sportsnak a hétvégén.
“Meggyőződésem, hogy Kevin (Magnussen, csapattárs) alaposan felrázza Jensont. Bizonyos értelemben mondhatjuk, hogy nagyszerű, tényleg jól választottunk Kevin esetében, de más szempontból meg mondhatjuk, hogy na, Jenson, világbajnok vagy, ha valami elvárható tőled, az az, hogy rendszeresen megverd a csapattársadat” – magyarázta Dennis.
“Hogy keményebb munkát várok-e Jensontól? Természetesen. Igen jól fizetett Forma-1-es pilóta, és bár nem a legjobb autót adtuk alá, ő is hozzáteheti a saját részét, ahogy Kevinnek pedig aza a dolga, hogy a lehető legjobban megizzassza Jensont.”