Véget ért a jogi csata a Red Bull és a McLaren között, amely Dan Fallows, a Red Bull egyik aerodinamikai szakembere körül bontakozott ki. Fallows elfogadta a McLaren ajánlatát, és úgy volt, hogy Wokingba igazol, de – valószínűleg egy új ajánlat hatására – végül meggondolta magát, és maradt a Red Bullnál. Ron Dennis, a McLaren vezetője korábban perrel fenyegetőzött, de mostanra belenyugodott, hogy nem tudja megszerezni a szakembert.


A versenyigazgató Eric Boullier is megerősítette, hogy a McLaren elfogadta, Fallows nem vált csapatot. Azzal, hogy Adrian Newey bejelentette, félig-meddig háttérbe vonul, a Red Bullnak még nagyobb szüksége van Fallowsra.

A Red Bull és a McLaren között a háttérben nagyban ment az egyeztetés, a csapatok peren kívüli egyezséget kötöttek. Ennek tartalma nem nyilvános, de valószínű, hogy a Red Bull belement abba, hogy hamarabb elengedi egy másik aerodinamikai szakemberét, a jelenleg “kényszerszabadságát” töltő Peter Prodromout Wokingba.

“Ron és Christian Horner megoldották a nézeteltéréseiket” – mondta a McLaren szóvivője. “Ahogy Christian is mondja, Ronnal csak egy kézrázásra van szükség.”