F1: Ricciardo mosolya tényleg örök 2 A fiatal ausztrál versenyző már pályafutása elején mindig mosolygott, amit ezek a régi fotók is híven bizonyítanak! Az idén tehetségét mindenki számára bizonyító Daniel Ricciardo első bajnoki címét 2008-ban, a Formula Renault 2.0 Nyugat-európai Kupában nyerte. 2009-ben a Carlin Motorsport színeiben megnyerte a brit Formula-3-as bajnokságot. Ezután a World Series by Renault 3.5-ös géposztályában folytatta. Itt két ponttal maradt le a bajnok mögött.

F1: Ricciardo mosolya tényleg örök 3

2011-ben, miután a Red Bull Racing színeiben részt vett a fiatal versenyzők tesztjén Abu-Dzabiban, a fiókcsapat Toro Rossóhoz került, a nagydíjak szabadedzésén harmadik számú pilótaként részt vehetett. A brit nagydíjon versenyzőként is bemutatkozhatott a Hispania Racing Team színeiben. 2012-ben visszatért a Toro Rossóhoz versenyzőként. A 2012-es Formula-1 világbajnokságoban 10 pontot gyűjtve 18. helyen végzett, csapattársa, Jean-Éric Vergne mögött.

F1: Ricciardo mosolya tényleg örök 4

2013-ban az évek óta a Red Bullnál versenyző Mark Webber bejelentette távozását a száguldó cirkuszból, helyét a következő évre Ricciardo vette át.

F1: Ricciardo mosolya tényleg örök 5
F1: Ricciardo mosolya tényleg örök 6