A Lotus tulajdonos-főnöke, Gerard Lopez pár napja arról beszélt, hogy az elmúlt két évben náluk kicsiszolt Romain Grosjean mára igen kívánatos versenyző, több nagycsapat is érdeklődik iránta, de szerinte maradni fog Enstone-ban.


“Nincs olyan költségvetésünk, mint egyes csapatoknak, szóval csak egy bizonyos pontig állhatjuk a versenyt. De Romain nagyon-nagyon jól érzi magát nálunk, szerintem nem tervezi a váltást. A tavalyi szereplései után több csapat is érdeklődött iránta, és idén is ez a helyzet. Nem azt mondom, hogy el fog szerződni tőlünk, csak azt akarom mondani, hogy itt ez a pilóta, akit annyian kritizáltak, most pedig gyakorlatilag bármelyik csapathoz mehetne” – magyarázta Lopez.
Monacóban az RMC rádió szembesítette a francia pilótát a főnök szavaival, azonban Grosjean nem volt hajlandó kizárni, hogy 2015-re jobb helyet keres magának.
“Jólesik, amit mondott, mindig jó érzés ilyen hízelgő dolgokat hallani. De úgy gondolom, hogy még csak a hatodik futamnál tartunk, sok fordulatot hoz még az idény, a jövő még elég távoli. A silliy season (az átigazolási találgatások, tárgyalások) a nyári szünetben kezd felpörögni” – kezdte. 
 
“Nyilván szeretnék futamokat nyerni, a világbajnoki címig jutni, ehhez pedig olyan csapat kell, amelyik képes ezt elérni” – lebegtette meg a váltást.