Lewis Hamilton azt állítja, hogy soha nem érezte magát annyira jól a Forma-1-ben, mint most. A Mercedes pilótája az ausztráliai kiesés után zsinórban háromszor nyert, de Nico Rosberg kiegyensúlyozottsága miatt így sem tudta még átvenni az első helyet a vb-összetettben.


Ez azonban nem zavarja Hamiltont, akivel momentán madarat lehetne fogatni. “Nem emlékszem rá, hogy bármikor jobban éreztem volna magam az F1-ben, mint most” – mondta Hamilton az Autosportnak. “Hihetetlen hétvége volt, nagyszerű időmérővel, nem is számítottam rá, hogy ennyire jó lesz.”

“Remek érzés volt, hogy a versenyen már a rajtnál elhúztam, csak annyi dolgom volt, hogy az elejéről kontroll alatt tartsam az eseményeket. Olyan emberek vesznek körül és annyira jó munkát végeznek, hogy már ettől jobban érzem magam. A mérnökeimmel ki tudjuk hozni a maximumot a közös munkából, ami szuper dolog.”

Hamilton szerint a magánéletében zajló változások is segítik a javulását. “Ez az egész egy csomó dolog következménye. A jó csapatban vagyok, jó időben, és úgy vezethetek, hogy nincs semmi másra gondom. Nagyszerű az autóm és a csapatom is.”