Lewis Hamilton (1.): “Fantasztikusak voltak a rajongók egész héten, rengeteg energiát kaptam tőlük. Meghozta a gyümölcsét a csapat kemény munkája, el sem tudom hinni, mennyire jó volt az autó, és hogy mennyire odaadóan dolgozik mindenki. Nagyon örülök, hogy Nico is itt áll mellettem, nagyszerű eredmény a csapatnak. Lendületben van a csapat, folyamatosan dolgozunk a javuláson, remélem, minden így folytatódik majd!”

Nico Rosberg (2.): “Még mindig vezetem a bajnokságot, ami nem rossz, figyelembe véve, hogy milyen rosszul alakult számomra a hétvége. Semmi infót nem kaptak az autómról, fogalmuk sem volt, mit csinálok. Elégedett vagyok a második hellyel, várom a spanyol futamot. Nagy élvezet vezetni ezt az autót, nagyon jó és gyors.”

Fernando Alonso (3.): “Jó hétvége volt, sikerült kicsit javítanunk az autón. Számunkra is kis meglepetés, hogy ideértünk a dobogóra. Harmadik vagyok a bajnokságban Hamilton és Rosberg mögött, de azért nem úgy kezdtük a bajnokságot, ahogy szerettük volna. A Massával való ütközés szerencsés volt, mindketten folytatni tudtuk, de a következő versenyen örülnék egy tisztább rajtnak.”