Lewis Hamilton (1.): “Ebben az eredményben az a legédesebb, hogy esőben értük el. Amikor esik, nehéz megtalálni a tapadást, mindenki láthatta, mennyire csúszkáltunk. Nehéz volt, de élveztem, jó volt vezetni az autót. Van még néhány terület, ahol tudunk fejlődni, de jó munkát végzett a csapat, jó helyről indulunk. Nekem azt mondták, jó nap lesz holnap, bár itt mindig szürkeség van. Azért remélem, száraz verseny lesz, mert a mellettem ülő srácok esőben közelebb vannak hozzánk.”

Daniel Ricciardo (2.): “Azt gondolom, nagy öröm ez az eredmény számunkra. A Q3 elején küszködtem egy ideig, nem éreztem, hogy sikerült felülkerekednem a körülményeken, de az utolsó szett intermediate gumival sikerült összeraknom egy jó kört. Elégedett vagyok, ez volt a maximum tőlünk.”

Sebastian Vettel (3.): “Az eredmény alapján úgy tűnik, esőben több esélyünk van, mint szárazon, normál körülmények között azért még messze vagyunk az első helytől. Jó helyről indulunk, úgyhogy természetesen megpróbáljuk megszorongatni a Mercedest holnap is.”