Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger tavaly karácsonykor próbálta meg újra felépíteni a még hónapokkal korábban megszakított kapcsolatot, úgy tűnik, teljes sikerrel. 
Az immár hat éve se veled, se nélküled viszonyban lévő pár most igazán komolyra akarja fordítani a dolgokat, azon igyekeznek, hogy a korábbi szakítások okát, az állandó távollétet kiiktassák. A megoldásért az énekesnő vállalt most nagy áldozatot: 3 millió fontos (kb. 1,1 milliárd Ft) ajánlatot visszautasítva nem hosszabbított szerződést a brit X Factor zsűritagjaként, helyette inkább Hamiltonnal utazgat majd a futamokra, írják a szigetország bulvárlapjai.


Azért Scherzinger számára jó ez a szabadság, ugyanis Sonyval hasonló összegű szerződést írt alá új, idén megjelenő albumáról, amelyet így, utazgatva sokkal könnyebben tud majd népszerűsíteni az év folyamán.
“Ott lesz a futamok többségén, tényleg együtt akar lenni Lewisszal, szeretnék közösen tölteni a mindennapjaikat. Korábban nem működött a kapcsolat, alig találkoztak, annyira megromlottak a dolgok, hogy szakítottak. Most bíznak benne, hogy az együttlét végül házassághoz és gyerekekhez vezet” – magyarázta egy Scherzingerhez közel álló forrás.
A 29 éves Hamilton az elmúlt időszakban többször is megkérte már a nála 6 évvel idősebb énekesnő kezét – a hírek szerint eddig sikertelenül -, határozott szándéka, hogy a Forma-1 augusztusi nyári szünetében megtartsák az esküvőt.
A 2008-s világbajnoknak igazi sikeréve lehet, ugyanis a pozitív magánéleti fejlemények mellett a téli tesztek alapján az idény első számú favoritjának számít a Mercedesszel.