A Williams szépen beosztja a híreket: a keddi, a Petrobras támogatói visszatérését bejelentő közlemény után szombatra újabb brazil szponzor csatlakozását adták hírül.
Meglepetés mondjuk nincs, az új bejelentést csak megerősítette a hosszú ideje meglévő pletykákat: 2014-ben a Banco do Brasil logói ott szerepelnek majd a versenyzők overalljain és a csapattagok ruházatán, valamint az autón is.


A pénzintézet csatlakozásával egy időben a Williams tartalékosát is megnevezték, a grove-i csapat Felipe Nasrt alkalmazza. A 21 éves brazil pilóta az elmúlt két évben a GP2-ben szerepelt, számos alkalommal állt dobogóra. Idén három teszten és legalább öt szabadedzésen vezetési lehetőséget is kap a Williamsnél.
“Nagy örömmel csatlakozom a Williams családhoz. Óriási múltjuk van a Forma-1-ben és a legjobb brazil pilóták vezettek náluk, szóval megtiszteltetés olyan nevek mellé kerülni, mint Piquet, Senna és Massa. Fantasztikus lehetőség ez számomra, hogy újabb lépést tegyek a karrieremben, alig várom, hogy Bahreinben egy Forma-1-es volánja mögé üljek!” – mondta.
“Felipe karrierje szép eredményeket hozott eddig, jó ideje figyelem már” – kezdte az alapító-főnök, Sir Frank Williams. “A Williamsnél több fiatal tehetséget is bevezettünk már a Forma-1-be, lehetőséget adtunk, hogy a legnagyobb színtéren bizonyítsanak. Öt szabadedzéses részvétellel Felipe tökéletes lehetőséget kap, hogy megmutassa, mire képes, nekem pedig meggyőződésem, hogy erős tagja lesz a pilótafelállásunknak!”