Kimi Räikkönen egy évvel ezelőtt vált külön feleségétől, Jenni Dahlmantól, tavaly nyár óta pedig  Minttu Virtanen a partnere. Finn források szerint a kapcsolat mostanra igen komoly, a 26 éves finn stewardess Räikkönen helsinki luxusvillájában él, és állítólag gyereket is vár a 2007-es világbajnoktól.
Romain Grosjean és Pastor Maldonado tavaly lett apa, míg a címvédő Sebastistan Vettel barátnője, Hanna Prater idén év elején szülte meg kettejük kislányát. A két lotusos már házasságban él, Räikkönen és Vettel ilyen irányú terveiről nem tudni, a Mercedes párosánál viszont pontosan ez a téma mostanában. 
Rosberg és partnere
Fotó: Europress

Rosberg és partnere
Fotó: Europress

Rosberg és partnere Fotó: Europress


Nico Rosberg a svájci Speed Weeknek azt mondta, hogy barátnőjével, Vivian Sibolddal idén fognak egybekelni. A gyerekvállalást illetően így beszélt a 28 éves versenyző: “Gratulálok Sebastiannak, és természetesen mi is gondolkodunk ezen. Egy napon szép lenne, de egyelőre még nem döntöttünk.” 
A popsztár barátnőjével, Nicole Scherzingerrel karácsony táján újra összejött Lewis Hamilton is házasodni akar, de neki egyelőre nehezebb dolga van. Már háromszor kapott kosarat a nála hét évvel idősebb énekesnőtől, ha hinni lehet a Daily Star bulvárlapban a hétvégén megjelent hírnek. Egy ismerős így beszélt a helyzetről:
“Lewis most már nagyon szeretné magához kötni Nicole-t, újra és újra megkéri a kezét, ő viszont nem adja magát olyan könnyen. Lewis szeretne rendes eljegyzést, és aztán augusztusban, a Forma-1 háromhetes nyári szünetében megtartani az esküvőt. Nicole viszont még gondolkodási időt kér.”
A bennfentes szerint Hamiltont nem tántorítja el a visszautasítás: “Addig fogja kérdezgetni, amíg be nem adja a derekát. A közeli barátainak szólt, hogy ne csináljanak programot augusztus első két hetére, ugyanis észbontó esküvőre lesznek hivatalosak.”