Az első téli teszt felkavarta a Forma-1 állóvizét, vége a téli álomnak! Végre kézzelfogható élményeket, információkat kaptunk, a 2014-es autók formája, hangja töltötte meg az összes F1-es oldalt. Jerez tanulságát elég megrágni, a Renault komoly gondokkal telepakolt bőrönddel távozott, de a Mercedes- és Ferrari-motorral szerelt csapatok biztató eredményekkel zárták a körözést.

Mégis van, aki már előre tekint, egészen az első futamig, az Ausztrál Nagydíjig. Nem más készítette az előjátékkal felérő videót, mint a Red Bull-csapat, ahol már tradíciója van a rajongóknak szóló extrém akcióknak. Igaz, nagy trükk nincs az egészben, csak fogtak egy helikoptert, no meg egy (talán RB8-as?) Red Bull versenyautót, és a tenger felől érkezve elreptették a pályára.

Sajna a készítéskor még nem tudhatták, hogy a világbajnoki címvédő csapat csúfosan fog szerepelni a jerezi teszten, így most mindenki azon poénkodik, hogy az RB10-es valószínűleg így fog közlekedni a versenypályán is, legalább egy helikopterre lesz szüksége a győzelemhez.