Romain Grosjean F1-es karrierjének újjáélesztését egyértelműen Eric Boullier-nak köszönheti, hiszen a Renault/Lotus csapatfőnöke a versenyző menedzsereként adott neki második esélyt, és még a 2012-es balhék, balesetek ellenére is megtartotta 2013-ra, amikor már fényesen bizonyított is a francia.


Boullier azonban a múlt héten elhagyta a Lotust, az alakulat vezetését a tulajdonos Genii Capital főnöke, Gerard Lopez vette át. A luxemburgi üzletember mindenkit megnyugtatott, hogy Grosjean helyzete így is szilárd.
“Mi hoztuk vissza Romaint a GP2-ből, a karrierjét pedig egy jó barátom és üzleti partnerünk, Jean-Paul Driot indította el. A csapat pilótafelállását Eric Boullier alakította ki, de mi hoztuk meg a végső döntést. És a Gravity menedzsment is 100 százalékban a miénk” – magyarázta Lopez az RMC rádiónak, utalva a Boullier által irányított, Grosjeant is menedzselő cégre. 
“Szerintem Romain pillanatnyilag az F1 egyik legjobbja, úgy gondolom, hogy hamarosan akár valami igazán hosszú távra szóló dolgot is bejelenthetünk vele” – tette hozzá.