Minden F1 pilóta kiváló sportember, és benzinpusztítás nélkül is emberfeletti teljesítményre képesek. Természetesen mindenki más módon hozza formába magát, de azért a foci sok pilóta számára jelent edzést, és kikapcsolódást. Michael Schumacher egyike azoknak az F1 személyiségeknek, akik valamilyen szinten hidat jelentettek a két sportág között, aktív évei alatt rendszeres jótékonysági meccseken vett részt a pilóták válogatottja.

Sajna a mai mezőnyből senki sem vette át a stafétát, nem szerveződik már fehér-fekete kockás mezű, versenyzőkből álló csapat. Viszont azért van olyan rajongó, aki eljátszik a gondolattal, mi lenne, ha minden istállónak saját csapata, saját meze lenne? Így meg is születtek az első tervek, még a fordítottjára lennénk kíváncsiak, hogy mutatna egy Ferrari, mondjuk Barcelona, vagy Real Madrid szerelésben?

F1: Amikor a foci és a Forma-1 találkozik 2 F1: Amikor a foci és a Forma-1 találkozik 3 F1: Amikor a foci és a Forma-1 találkozik 4 F1: Amikor a foci és a Forma-1 találkozik 5 F1: Amikor a foci és a Forma-1 találkozik 6