A Force Indiá-s Paul di Resta és volt menedzsere, Anthony Hamilton a héten Londonban csatázik a bíróságon. A skót pilóta azt állítja, hogy Hamilton 2011-2012-ben gyakorlatilag semmit sem tett a karrierje előmozdításáért, jelentős, milliós szponzori szerződésektől esett el, volt ügynöke ellenben azt mondja, di Resta csak rágalmaz, amiért neki járna kártérítés.
A csütörtöki tárgyalási nap legérdekesebb része azonban nem di Resta-ügyet érintette: a fiát, Lewis Hamiltont 2009 végéig menedzselő idősebb Hamilton erről a kapcsolatról is beszélt.


“Soha egy fillért sem kértem Lewistól a munkámért” – állította a bíróságon. “Amikor 2008-ban megnyerte a bajnoki címet, köszönetet mondott, és nekem ez elég is volt a 18 évnyi munkáért.” 
A saját informatikai cégéből élő Hamilton elmondása szerint fia végül azért szakított vele, mert úgy gondolta,  “tudod mit, apa, meguntam már, hogy rád hallgassak.” A pilóta ezzel együtt egy 3-4 millió dollár közötti összeget ígért apjának a fáradozásaiért. “Talán egy kicsit bűntudata volt, és így akart köszönetet mondani.”
Kettejük kapcsolata azonban idővel a szinte csak köszönőviszonyra redukálódott, és a versenyző a pénzt illetően is meggondolta magát. “Hogy miért, arra nincs válaszom, de egyszerűen nem lett semmi belőle. Nem is az én dolgom. Ha megígér valamit, aztán mégsem teszi meg, az az ő baja. Én nem fogok a pénz után futni” – magyarázta az 57 éves exmenedzser.