Sebastian Vettel (1.): “Elégedett vagyok az eredménnyel. A Q3-ban sokáig kellett várni, túl sok víz volt a pályán. Rossz volt a szurkolóknak, de nagy volt a rizikó. Aztán meglepett, hogy milyen kevés víz van a pályán, rögtön interre tudtunk váltani. Mindkét körömmel elégedett voltam, mindent jól csináltunk, tökéletes volt az edzés. Erős volt a Mercedes és Nico, ha holnap száraz lesz, nem tudjuk, hogy alakulnak a dolgok. Őszintén szólva engem is meglepett az előnyöm, de természetesen nem sírok miatta.”

Nico Rosberg (2.): “Jó ez a második hely, minden terv szerint alakult. Nehezek voltak a körülmények, de az egész csapat remek munkát végzett, és a stratégia is remek volt. A hátrány elég nagy Sebastianhoz képest, de a második helynek örülök, jó rajthely holnapra. Nem vagyok eufórikus hangulatban, kicsit többet reméltünk tegnap után, de Sebastian utolérhetetlen volt. A KERS-emet talán túl gyorsan használtam el a Q3 végén, ez is számított. Az első rajtsor jó, 50:50, hogy káosz lesz-e holnap, de mindenképp érdekes verseny lesz.”

Fernando Alonso (3.): “Általában jobbak vagyunk esőben, szóval sokszor bíztunk idén esős versenyben, erre tessék, a végére összejött. A harmadik hellyel elégedett vagyok, általában 7-10. voltam mostanában, szóval jó ez az eredmény. A köröm nem volt igazán jó, sok időt veszítettem, részben azzal, hogy Sebastian mögött mentem, és az egyik kanyarban le is sodródtam a festett részre. De nem vagyok túl szomorú, bár a második hely talán meglehetett volna.”