A Forma-1-es futamokon, kerüljenek bárhol megrendezésre, hemzsegnek az ismert emberek. A paddock vendégszeretetét élvező sztárok ellátogatnak egy-egy csapathoz, hogy testközelből éljék át az F1 nyújtotta egyedi hangulatot, ám a képen látható koncentrációban ritkán tűnnek fel.

Ezen a hétvégén a Ferrari-csapatnál sűrűsödtek a nagy nevek, akik felismerve a helyzet különlegességét egy közös fotóra is összeálltak. Balról jobbra: Fernando Alonso, Gerard Butler, Melanie Griffith, Antonio Banderas és Felipe Massa szerepel az Interneten keringő felvételen.

F1: Világsztárok jártak a Ferrarinál 1

Persze azok a sztárok is feltűnnek, akiket taszít a benzingőz, és akiknek a futam nem más mint közel két óra dobhártyaszaggató légyzümmögés. Mégis jönnek, mert egy világszerte élőben közvetített sporteseményen kamerába vigyorogni felmérhetetlen reklámértékkel bír. A múltban tucatnyi színész, rendező, zenész lebzselt már a bokszutcában. Luc Besson, George Lucas, Quentin Tarantino is feltűnt már, de legutóbb David Beckham mutatta meg, miért is fontos mindez. Egy angol bulvárlap a róla Niki Lauda társaságában készült képet úgy hozta le, mint az ismert futballsztár és az idős rajongó találkozását!