A kansasi Fred Phelps és klánja, azaz a Westboro Baptist Church az USA egyik leggyűlöltebb családja, amely híres az ószövetségi alapokon mindent és mindenkit extrém gyűlölettel kezelő megszólalásairól és tüntetéseiről.
F1: Vigyázat Austin, jön a söpredék! 1
F1: Vigyázat Austin, jön a söpredék! 2

F1: Vigyázat Austin, jön a söpredék!

F1: Vigyázat Austin, jön a söpredék!

F1: Vigyázat Austin, jön a söpredék! 4
Fotó megosztása:
F1: Vigyázat Austin, jön a söpredék! 5


Amikor egy évvel ezelőtt a Forma-1 visszatért az Egyesült Államokba, természetesen ők is ugrottak, és idén sem akarják kihagyni a lehetőséget: az austini Amerikai Nagydíj előtt, vasárnap délelőttre tüntetést szerveznek a pálya mellé.
“A világ elitje a texasi Austinba érkezik, hogy megnézzék a Forma-1-es versenyt a Circuit of the Amercias pályán. A Forma-1-es közönségnél elvetemültebb és alávalóbb söpredék nincs – kevélyek és tétlenek. Azt hiszik, rájuk nem érvényesek Isten parancsolatai, de csak önmagukat ámítják” – áll a nem túl erős üzenetük a hirdetményben.
A WBC legfőbb célpontjai a melegek, így természetesen az egész Forma-1-et is “lebuzizzák”, csak hogy a helyére kerüljön minden.
A gyűlölködő miniegyház persze tavaly sem zavart sok vizet, és idén is legfeljebb néhány egyezményes kézjelet vagy “jókívánságot” kapnak az arra járóktól.
F1: Vigyázat Austin, jön a söpredék! 6