F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 1
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 2

F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl

F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl

F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 44
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 45
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 46
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 47
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 48
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 49
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 50
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 51
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 52
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 53
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 54
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 55
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 56
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 57
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 58
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 59
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 60
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 61
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 62
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 63
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 64
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 65
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 66
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 67
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 68
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 69
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 70
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 71
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 72
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 73
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 74
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 75
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 76
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 77
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 78
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 79
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 80
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 81
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 82
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 83
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 84
Fotó megosztása:
F1: Megint a szokásos arcok lesznek elöl 85 Sebastian Vettel (3./1.): “Szerintem a szokásos szereplők lesznek az élen megint. A Lotus kiemelkedően gyors, és főleg vasárnap lehet majd az. Ők az etap végén is gyorsak lehetnek, úgyhogy oda kell majd figyelnünk rájuk. A Mercedes is gyors lehet egy körön. A Ferrarit nem nagyon láttam ma, nehéz megítélni a hosszabb távú tempójukat.” A négyszeres bajnok azt is elmondta, hogy a második edzésen az autóban érzett “fura szag” nem tőle származott, Jenson Button McLarenje “pukkantott” az orra alá, amikor lassú defektet kapott.

Mark Webber (4./2.):
“Nem egy észbontó pálya, nagyrészt másodikban és harmadikban vett kanyarokból áll, de ez van. A lényeg, hogy kitaláljuk, mit bírnak a gumik: az első edzésen még két gyors kört sem lehetett menni, mert egyszerűen szétestek volna. Foglalkoztunk a hosszabb etapos tempóval is, ami nem rossz, szóval most is a gumik jelentik majd a fő tényezőt. A futamon bizonyos szakaszban akár egy kis csata is adódhat majd, szóval erre is figyelni kell. Seb többféle szárnyat is kipróbált, majd átnézzük őket. Nem valami nagy dolog, de a McLarennél is próbálkoznak valamivel (az előzésre kihegyezett autóval), bár egyelőre nem tűnnek túl versenyképesnek. Még nem néztem át mindent, de foglalkozunk a szárnyakkal.”

Nico Rosberg (5./5.):
“Délelőtt nem nem derült ki sok, de az esti edzésen már pont ugyanolyanok voltak a körülmények, mint az időmérőn és a versenyen lesznek. Ahogy mindig, most is az a célunk, hogy a Red Bull mögött mi legyünk a best of the rest (az üldözők legjobbja), ők ugyanis érinthetetlenek. Ez egyelőre sínen van. Az újabb dobogós helyezés azon is múlik, most milyen lesz Mark (Webber) szerencséje. Ha megint peches lesz, akkor simán odaérhetek a dobogóra.”  

Lewis Hamilton (2./3.)
végig nagyon nehezn bírt a gumikkal, az edzésen folyamatosan azt kérdezgette a rádión, hogy megfelelő köridőket megy-e. “Mindent beleadok majd, és remélhetőleg gyorsulok még valamennyit, de úgy gondolom, megint a Red Bull lesz a leggyorsabb. A gumik csak egy bizonyos ideig bírják, meg kell találni a módját, hogyan használjuk őket, próbálgatni kell. Mindig jól jön az információ, a hosszú etapokon próbál rájönni az ember, mennyit mehet még. Fizikailag egyre könnyebb a vezetés, ahogy hűl az idő, a megvilágítás szempontjából nincs különbség, de lehűléssel változnak az autó tulajdonságai, alulkormányzott lesz, ez komoly kihívás.”

Kimi Räikkönen (6./4.): “Az autó okésnak tűnik, elég sima péntekünk volt. A rövidebb tengelytávú modell is jónak tűnik erre a pályára, bár én nem vezettem a másikat, szóval nehéz megmondani, melyik a jobb. Még mindig próbálunk megszabadulni az alulkormányzottságtól, de itt most egész jó a helyzet. Ahogy mindig, most is lehet még javítani ezt-azt, meglátjuk, mi lesz holnap!”

Romain Grosjean (1./12.): “Egész jó napom volt, még annak ellenére is, hogy a második edzésen időt veszítettem a fékek szerelése miatt. Volt egy kis vibrálás az autóban, aminek még utána kell néznünk, de nem a világvége. Az autó elég jónak tűnik, ahogy az első edzésen elért legjobb idő is mutatja. Biztos vagyok benne, hogy sikerül majd megoldani a még meglévő problémákat.”

Fernando Alonso (12./8.):
“Más péntekekhez viszonyítva nem voltunk olyan versenyképesek, szóval rá kell jönnünk, hogy a pálya nem fekszik az autónak, vagy valami beállítási gond van. A gumik itt jobban viselkednek, mint Indiában, ott borzalmas volt a szemcsésedés a gyors kanyarokban, itt kevésbé, főleg alkonyat után, amikor lehűl az idő. Sajnos a teljesítmény tekintetében a konstruktőri bajnoki riválisunk (a jelenleg 2. Mercedes) mögött állunk. Az év eleje óta végig javultak, nehéz lesz elkapni őket, de holnap kipróbálunk pár módosítást, és mindent beleadunk majd, mert eszünk ágában sincs feladni a küzdelmet!”

Jenson Button (8./7.): “Az autó megértése szempontjából jó kis nap volt. A beállítási irány is jónak tűnik. Mindkét gumi jónak tűnik erre a pályára, a hosszú etapok viszont kicsit trükkösek voltak. Először is a forgalom miatt, másodszor azért, mert elvesztegettünk egy kis időt: azt hittük, defektem van, de aztán kiderült, hogy szenzorhibáról van. Lassan mentem be a bokszba, emiatt ki kellett cserélni néhány alkatrészt, mert kissé túlmelegedtek. Összességében egész jó formában vagyunk itt.”