F1: Nevetséges, ami Hülkenberggel történik! 1
F1: Nevetséges, ami Hülkenberggel történik! 2

F1: Nevetséges, ami Hülkenberggel történik!

F1: Nevetséges, ami Hülkenberggel történik!

F1: Nevetséges, ami Hülkenberggel történik! 7
F1: Nevetséges, ami Hülkenberggel történik! 8
F1: Nevetséges, ami Hülkenberggel történik! 9
F1: Nevetséges, ami Hülkenberggel történik! 10
Fotó megosztása:
Bár Eric Boullier Lotus-főnök a közelmúltban többször is kijelentette, hogy csapata Nico Hülkenberget szeretné leigazolni 2014-re Romain Grosjean mellé, a németnek mégis egyre kevesebb esélye van az F1-ben maradásra. 

Továbbra is erősen tartják magukat azok a hírek, hogy a Lotus a venezuelai olajtársaság (PVDSA) eurómillióival együtt leigazolta Pastor Maldonadót, míg a Force India Max Chiltonnal állapodott meg, azaz már csak a sauberes maradás tűnik opciónak, a svájci csapatnál megtartanák a javulófélben lévő Esteban Gutierrezt és vele a mexikói szponzorokat, korábban biztosra mondták Szergej Szirotkin érkezését, így valaki biztosan sírni fog a végén. “Most erősen úgy áll a helyzet, hogy jövőre is maradok az F1-ben” – mondta Gutierrez.

“Százmillió eurók ellen harcolunk” – mondta a Bildnek Hülkenberg keserű menedzsere, Werner Heinz. Hülkenberg egyetlen esélyének már az tűnik, hogy marad a Saubernél, amely korábban kizártnak tűnt, a német viszont nem így látja. “Soha nem mondtam, hogy biztosan nem maradok a Saubernél” – fogalmazott Hülkenberg.

Niki Lauda szerint felháborító, ami Hülkenberggel történik. “Nevetséges, hogy egy olyan pilótának, mint Hülkenberg, küzdenie kell egy helyért” – nyilatkozta az osztrák. 

Aki viszont biztosan marad az F1-ben, legalábbis a saját bevallása szerint, az Adrian Sutil. A német pilóta nagy vigyorral az arcán Abu-Dzabiban közölte, hogy biztos a jövője, amit a teljesítménye mellett szponzorának, a Medion német számítástechnikai vállalatnak köszönhet.

Valószínű, hogy Sutil marad a Force Indiánál, erről azonban egyelőre nem nyilatkozott. “Tudom, hol leszek jövőre, de még nem beszélhetek róla” – mesélte Sutil. “Nem kell sokat várni a bejelentésre, egy-két hét, és meglesz. De a legfontosabb, hogy én már tudom a biztosat.” Arra a kérdésre, hogy elégedett-e a következő szezonra kötött megállapodással, Sutil csak annyit mondott: “Csak nézzenek az arcomra!” Sutil csapattársának, Paul di Restának már nem ilyen rózsás a helyzete, ha Chilton valóban érkezik, a skótnak kell szednie a sátorfáját.